27.8 C
Тбилиси
duminică, 2 octombrie 2022
AcasăGeorgiaGeorgia va suspenda transportul municipal, pentru a opri răspândirea coronavirusului

Georgia va suspenda transportul municipal, pentru a opri răspândirea coronavirusului

-

Transportul municipal va fi suspendat în Georgia timp de trei săptămâni, din cauza răspândirii noului coronavirus – a anunţat șeful departamentului de coordonare pentru combaterea COVID-19 Georgi Gibradze, scrie Evropeiska Pravda, potrivit Rador.

 

Restricțiile, care nu se vor aplica transportului interurban, vor fi în vigoare în perioada 14 august – 4 septembrie 2021. În plus, va interzisă organizarea de evenimente cu mulţi participanţi, cum ar fi concertele, festivalurile și turneele sportive, cu excepția competițiilor internaționale.

 

Centrele de divertisment pentru copii, de asemenea, îşi vor suspenda activitatea. O altă restricţie va afecta activitatea restaurantelor și a cafenelelor. Acestea vor fi deschise doar până la ora 23:00, cu o oră mai devreme în prezent. Guvernul georgian recomandă instituţiilor publice și companiilor private să le permită angajaților să lucreze de la distanță cât mai mult posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

37.000 de femei lupta pe front contra invadatorilor in Ucraina. Peste...

Prima doamna a Ucrainei, Olena Zelenska, a anuntat vineri ca 37.000 de femei sunt in armata ucraineana, iar peste 1.000 de femei au devenit...

A nins la Batumi

A nins la Tbilisi